En voksen søndag

Typisk voksen!

Det er å stresse! Å leke blekksprut med nok armer, blekk og nebb til å takle det meste av utfordringer og uforutsette hendelser som blir kasta imot deg.

Hvem klarer å si nei? Ikke jeg, «dugnad?» Absolutt! «Trening?» Selvfølgelig!, «middag?» Gjerne! «Organiserer?» Ingen problem!… å ta seg vann over hue merker man først etterpå, og da er det for seint gitt.

Noen oppgaver blir ikke bra gjennomført fordi man vil gjøre mest mulig for flest mulig.

Neijtakk, Nyt livet litt å heller fokusere på en ting av gangen, jeg har ikke 8 armer. Oppgaver blir ikke bra utført når du vil gjøre mest mulig for flest mulig. Takk ja til det du vet er mulig å fullføre uten at du føler trangen til å sluke en kartong vin hver kveld, og takke nei til resten ! La andre være muffinsmamma, superhelter og ledere!

Ett konstant press

Idag var en slik dag, der man virkelig får kjenne på hvordan det er å være voksen ( itilfelle man hadde glemt at man er småbarns mor og fyller 30 i år ).

Skulle liksom ha en slik søndag der huset skulle bli shina på rekord tid! Ungen skulle være så eksemplarisk, og jeg skulle besøke minst 2 venner å rekke en kopp kaffe… trodde jeg da..

De begge er like lang, 70cm.

Neij. Dagen starta med ett skava skrik idet ungen segler ned av senga i ett øyeblikk der mor ikke hadde tunga rett i munnen å sovnet av bitte-bitte-litt grunnet alt for mye serier på natters tia. Liten donald kul i panna, trøst og kos. Voila alt bra..

så, i fjøsn ha gjessn jaga hønsan i ett hjørne og satt sitt dagsmål å myrde buksa mi istedet for å ta til takke gårdsdagens brødbiter..

idet lille guttn skal busselalle kommer det ikke mindre enn 8 besøkende inn døra ( ja… halvpartn barn i beste alder ) samtidig på 15min varsel, til noe jeg hadde lovet skulle være vaffler og kaffe i godlag.. nei.. absolutt ikke, unga dritt lei nintendoen, varmt og 2 inkludert min var møkka trøtt og huse var kaos. Itillegg mangla det syltetøy og melk! Så ingen vaffler heller…

Så for å toppe av ettermiddagen knatrer lille guttn hue i gulvet ( igjen) to ganger ekstra bare for å teste om mor var våken og på hugget! I denne stå-og-gå perioden… men med 3 tenner påvei og en heftig blåveis fra før, var hans humør omtrent like uggent som mitt…yey…

Kvelden ble ikke annet enn en riktig kald dusj! Vi ( jeg ) har fisk, en relativt stor en som skulle få vannskift. MEN tro det eller ei, glemte jeg at på vintern er vannet relativt kaldt fra krana! Så i min idioti tok jeg ett 50% vannskifte i tanken og glemte varmtvannet!!, resulterte i 2 timer med brannslukking iform av å springe rundt med kokvann i kasseroller, ufrivillig-bonus legday workout ( opp og ned av stolen) og en ispinne av en 4kg tung fisk!!… måtte håve den i en t-skjorte for å så knyte den fast i amaturet over ( hu puste luft ) for å varme hu opp mens æ fylt om varmtvann!

Denne jenta er over 4kg og 70cm!

Klokka er nå strax 2.30… fisken er enda ispinne som snurrer rundt med buken i været! men ilive, jeg er blaut og lei… og vet godt at lille gutt har begynt å våkne eeeekstra tidlig om dagan.

En hæselig kald skvett kaffe fra morra kaoset og ett par tørre knekkebrød innabords, var jeg endelig i seng…

Dette med å være voksen handler nesten eksklusivt om å stresse… det blir det grå hår av!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.